Tilbage Opskrifter og kostråd Glutenfri Glutenfri Gluten- og Laktosefrie Chokoladekager En glutenfri livsstil kan sagtens være fyldt med nydelse og velsmag – også når det er tid til kage! Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® Produkter FiberHUSK ® er til dig der gerne vil have en mere fiberrig kost. Til dig der lever efter lavkarbo-princippet, og til dig med glutenallergi. Se produkt Ingredienser Ingredienser - ca. 6 stk. 150 g mandelmel15 g FiberHUSK ®50 g kakaopulver150 g sukker1 spsk. vaniljepulver3 store æg Saft fra 2 appelsiner50 g hindbær Mandelsplitter til pynt Evt. ekstra bær til servering FiberHUSK ® gør det nemmere at give luft og fylde til glutenfrit bagværk, og det gælder også disse lette og lækre kager, som de fleste kan være med på. Opskrift på chokoladekage – Sådan gør du: Smør formene grundigt med olie og tænd ovnen på 180 grader alm. ovn. Vej mandelmel, FiberHUSK ® og kakaopulver af og stil til side. Pisk sukker, æg og vanilje sammen ved høj hastighed på en røremaskine eller med en elpisker. Tilsæt saften fra appelsinerne og kom de tørre ingredienser ved. Pisk igen, til du får en sammenhængende masse. Kom massen op i formene og pres et hindbær ned i midten af hver form. Drys med mandelsplitter. Bag i ovnen i 20 minutter Tip: Du kan servere kagerne lune med en kugle is til – som dessert ovenpå en god middag. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: