Tilbage Opskrifter og kostråd Opskrifter Opskrifter Æblekage i bradepande Efterår er indbegrebet af æblekage med danske æbler og en dampende varm kop te. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® 300g Læs mere Ingredienser Ingredienser 15 gram FiberHUSK ®3 æg300 gram sukker300 gram hvedemelKorn fra 1 vaniljestang3.5 dl mælk (evt. plantemælk)1,5 tsk. bagepulver1 tsk. kardemomme1 tsk. kanel2 tsk. sukker3 store æbler50 gram brombærsaft (kan undlades)1 spsk. citronsaftcreme fraiche eller flødeskum til servering I denne æblekage med FiberHUSK ® får du både de gode fibre fra æblerne og fra FiberHUSK ®, samtidig med at den gode smag fra kagen er lige præcis, som du forestiller dig en klassisk pund til pund-kage skal være. Opskrift på æblekage med FiberHUSK ® – Sådan gør du: Skræl æblerne, og skær i både, og stil i en skål med vand med lidt citronsaft i. Find en bradepande frem, og tænd ovnen på 180 grader alm. ovn. Pisk æg, sukker og vaniljekorn til en æggesnaps. Tilsæt kardemomme, hvedemel, FiberHUSK ® og bagepulver samt mælk, og kør dejen færdig på røremaskinen. Beklæd en bradepande eller form med bagepapir, og hæld dejen i. Læg æblerne på kagen, så de overlapper lidt, kom brombærrene i mellemrummene, og tryk det let ned. Bland sukker og kanel, og drys henover. Bag i ovnen i 45 minutter, eller til æblekagen er gennembagt. Server kagen lun med creme fraiche eller flødeskum. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: