Daddelbarer, Fiberhusk

14 styk

Glutenfrie fiber-daddelbarer

De lækreste hjemmelavede daddelbarer med FiberHUSK ®, der smager fantastisk til kaffen eller en god kop te.

Glutenfrie fiber-daddelbarer

14 styk.

  • 150 gram dadler uden sten
  • 5 spsk. lunkent vand
  • 3 spsk. peanutbutter
  • 100 gram saltede peanuts eller saltede cashewnødder
  • 10 gram FiberHUSK®
  • 100 gram mørk chokolade
  • 1 spsk. Kokosolie

Prøv vores Glutenfrie fiber-daddelbarer som snack eller måske som lidt sødt i madpakken. Med masser af fibre fra dadler, et tilskud af FiberHUSK ® og mørk chokolade, er de ikke bare dejligt mættende, de er også en super velsmagende måde at få sine fibre på.

Opskrift på Glutenfrie fiber-daddelbarer med FiberHUSK ® – Sådan gør du:

OBS: Hvis dadlerne ikke er bløde, så kom dem i en skål med vand, og lad dem trække i 30 minutter, inden du går i gang med opskriften.

  • Kom dadlerne op i en minihakker eller blender, og kør dem, til de et let mosede. Tilsæt lunkent vand, peanutbutter og FiberHUSK ®, og kør igen, til du får en ensartet masse. Tilsæt de saltede peanuts eller cashewnødder, og kør en tur mere, så de er grofthakkede.
  • Beklæd bunden af en bageform med husholdningsfilm, og fordel massen i formen.
  • Smelt chokolade og kokosolie i et vandbad, og hæld den smeltede chokolade over daddelmassen. Stil til afkøling, og skær ud i stykker.

TIP: Opbevar dine daddelbarer på køl, så holder de sig sprøde og lækre. Du kan også sagtens fryse dem.