Tilbage Opskrifter og kostråd Glutenfri Snacks Glutenfrie fiber-daddelbarer De lækreste hjemmelavede daddelbarer med FiberHUSK ®, der smager fantastisk til kaffen eller en god kop te. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® 300g Læs mere Ingredienser Ingredienser til 14 styk. 150 gram dadler uden sten5 spsk. lunkent vand3 spsk. peanutbutter100 gram saltede peanuts eller saltede cashewnødder10 gram FiberHUSK ®100 gram mørk chokolade1 spsk. Kokosolie Prøv vores Glutenfrie fiber-daddelbarer som snack eller måske som lidt sødt i madpakken. Med masser af fibre fra dadler, et tilskud af FiberHUSK ® og mørk chokolade, er de ikke bare dejligt mættende, de er også en super velsmagende måde at få sine fibre på. Opskrift på Glutenfrie fiber-daddelbarer med FiberHUSK ® – Sådan gør du: OBS: Hvis dadlerne ikke er bløde, så kom dem i en skål med vand, og lad dem trække i 30 minutter, inden du går i gang med opskriften. Kom dadlerne op i en minihakker eller blender, og kør dem, til de et let mosede. Tilsæt lunkent vand, peanutbutter og FiberHUSK ®, og kør igen, til du får en ensartet masse. Tilsæt de saltede peanuts eller cashewnødder, og kør en tur mere, så de er grofthakkede. Beklæd bunden af en bageform med husholdningsfilm, og fordel massen i formen. Smelt chokolade og kokosolie i et vandbad, og hæld den smeltede chokolade over daddelmassen. Stil til afkøling, og skær ud i stykker. TIP: Opbevar dine daddelbarer på køl, så holder de sig sprøde og lækre. Du kan også sagtens fryse dem. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: