fiberhusk, gluten-og laktosefrie chokoladekager

Gluten- og Laktosefrie Chokoladekager

En glutenfri livsstil kan sagtens være fyldt med nydelse og velsmag – også når det er tid til kage!

Gluten- og Laktosefrie Chokoladekager

Ingredienser – ca. 6 stk.

150 g mandelmel
15 g FiberHUSK ®
50 g kakaopulver
150 g sukker
1 spsk. vaniljepulver
3 store æg
Saft fra 2 appelsiner
50 g hindbær
Mandelsplitter til pynt
Evt. ekstra bær til servering

FiberHUSK ® gør det nemmere at give luft og fylde til glutenfrit bagværk, og det gælder også disse lette og lækre kager, som de fleste kan være med på.

Opskrift på chokoladekager – Sådan gør du:

  • Smør formene grundigt med olie og tænd ovnen på 180 grader alm. ovn.
  • Vej mandelmel, FiberHUSK ® og kakaopulver af og stil til side.
  • Pisk sukker, æg og vanilje sammen ved høj hastighed på en røremaskine eller med en elpisker.
  • Tilsæt saften fra appelsinerne og kom de tørre ingredienser ved. Pisk igen, til du får en sammenhængende masse.
  • Kom massen op i formene og pres et hindbær ned i midten af hver form. Drys med mandelsplitter.
  • Bag i ovnen i 20 minutter

Tip: Du kan servere kagerne lune med en kugle is til – som dessert ovenpå en god middag.