Tilbage Opskrifter og kostråd Glutenfri Opskrifter Glutenfrie Dadelboller Søde, bløde boller som får en smuk gylden farve, når du bager dem. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® Produkter FiberHUSK ® er til dig der gerne vil have en mere fiberrig kost. Til dig der lever efter lavkarbo-princippet, og til dig med glutenallergi. Se produkt Ingredienser Glutenfri dadelboller 16 stk. 4 spsk. FiberHUSK ®100 g havremel100 g rismel200 g fuldkornsrismel200 g boghvedemel2 dl glutenfri havregryn1 dl dadler2 spsk. honning1 tsk. salt8 dl mælk50 g gær Bollerne kan nydes til morgenmad og er også fantastiske til børnefødselsdagen. Opskrift på Glutenfrie Dadelboller – Sådan gør du: Lun mælken og opløs gæret heri. Kom honningen og dadler ved. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Kør våde og tørre ingredienser i en røremaskine ved lav hastighed i 10 minutter. Stil dejen til hævning i 2 timer. Form dejen til 16 boller ved at gøre hænderne våde og trille bollerne i hænderne. Lad bollerne efterhæve en halv times tid. Bag ved 180 grader i 45 minutter. Tip: du kan også skifte dadlerne ud med lyse rosiner. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: