Tilbage Opskrifter og kostråd Glutenfri bagning Glutenfri bagning Glutenfrie Dadelboller Søde, bløde boller som får en smuk gylden farve, når du bager dem. Bollerne kan nydes til morgenmad og er også fantastiske til børnefødselsdagen. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: fiber HUSK® Produkter fiber HUSK® er til dig der gerne vil have en mere fiberrig kost. Til dig der lever efter lavkarbo-princippet, og til dig med glutenallergi. Se produkt Ingredienser Glutenfri dadelboller 16 stk. 4 spsk. fiber HUSK®100 g havremel100 g rismel200 g fuldkornsrismel200 g boghvedemel2 dl glutenfri havregryn1 dl dadler2 spsk. honning1 tsk. salt8 dl mælk50 g gær Sådan gør du Lun mælken og opløs gæret heri. Kom honningen og dadler ved. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Kør våde og tørre ingredienser i en røremaskine ved lav hastighed i 10 minutter. Stil dejen til hævning i 2 timer. Form dejen til 16 boller ved at gøre hænderne våde og trille bollerne i hænderne. Lad bollerne efterhæve en halv times tid. Bag ved 180 grader i 45 minutter. Tip: du kan også skifte dadlerne ud med lyse rosiner. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: