Glutenfrie Dadelboller

16 styk

Glutenfrie Dadelboller

Søde, bløde boller som får en smuk gylden farve, når du bager dem.

Glutenfrie Dadelboller

16 styk

Ingredienser

  • 40 g FiberHUSK®
  • 100 g havremel
  • 100 g rismel
  • 200 g fuldkornsrismel
  • 200 g boghvedemel
  • 2 dl glutenfri havregryn
  • 1 dl dadler
  • 2 spsk. honning
  • 1 tsk. salt
  • 8 dl mælk
  • 50 g gær

Bollerne kan nydes til morgenmad og er også fantastiske til børnefødselsdagen.

Opskrift på Glutenfrie Dadelboller – Sådan gør du:

  • Lun mælken og opløs gæret heri. Kom honningen og dadler ved.
  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
  • Kør våde og tørre ingredienser i en røremaskine ved lav hastighed i 10 minutter.
  • Stil dejen til hævning i 2 timer.
  • Form dejen til 16 boller ved at gøre hænderne våde og trille bollerne i hænderne. Lad bollerne efterhæve en halv times tid.
  • Bag ved 180 grader i 45 minutter.

Tip: du kan også skifte dadlerne ud med lyse rosiner.