fiberhusk, glutenfrie madpakkemuffins

Glutenfrie madpakkemuffins med oliven og gulerødder

Mangler du inspiration til madpakken - prøv vores fiberrige madpakkemuffins.

Glutenfrie madpakkemuffins med oliven og gulerødder

Ingredienser

Ingredienser til 12-15 muffins
  • 15 gram FiberHUSK ®
  • 200 gram havremel eller et mix af havremel og rismel
  • ½ tsk. bagepulver
  • ½ tsk. sød paprika
  • 50 gram oliven uden sten, drænede
  • 200 gram gulerødder
  • æg
  • 2 dl mælk (evt. plantemælk)
  • Husk muffinforme!

Brug de lækre muffins med FiberHUSK ®  i madpakken eller sammen med en salat til aftensmad i en snæver vending. Du kan fryse dem ned og tage dem frosne med i madpakken, så er de tøet op, når du når til frokost.

Opskrift på madpakkemuffins – Sådan gør du:

  • Stil ovnen på 200 grader alm. ovn.
  • Riv gulerødderne i hånden, og gem saft og gulerødder.
  • Kom de tørre ingredienser op i en røreskål, og tilsæt æg, mælk og gulerødder, og rør dejen sammen.
  • Vend oliven i dejen.
  • Find muffinforme frem, og fordel dejen i muffinformene. Bag dem i ovnen i 15 minutter, eller til de har sat sig.