Tilbage Opskrifter og kostråd Glutenfri bagning Glutenfri bagning Glutenfrie Rødbedevafler Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: fiber HUSK® Produkter fiber HUSK® er til dig der gerne vil have en mere fiberrig kost. Til dig der lever efter lavkarbo-princippet, og til dig med glutenallergi. Se produkt Ingredienser Ingredienser - til fire personer (4 vafler) 4 æg100 g salatost eller feta15 g fiber HUSK®100 g rismel50 g glutenfri havremel200 g revet rødbede En smule salt2 dl mælk Smør til bagning En håndfuld rucola En håndfuld spirer8 cherrytomater Sådan gør du Pisk æg, salatost, rismel, fiber HUSK®, havremel, halvdelen af rødbederne, salt og mælk grundigt med en elpisker, til du får en ensartet masse. Varm vaffeljernet op og kom lidt smør på pladerne. Fordel en fjerdedel af dejen på pladerne. Den skal fordeles og flyder ikke ud af sig selv som en normal vaffeldej. Bag vaflerne i 5-7 minutter afhængig af dit vaffeljern. De skal bage længere, end man lige tror, så vær tålmodig. Server vaflerne lune med resten af rødbederne, rucola, spirer og halverede cherrytomater på toppen. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: