fiberhusk, glutenfrie rødebedevafler

4 personer (4 vafler)

Glutenfrie Rødbedevafler

Glutenfrie rødbedevafler med FiberHUSK ®.

Glutenfrie Rødbedevafler

4 personer (4 vafler)

Ingredienser

  • 4 æg
  • 100 g salatost eller feta
  • 15 g FiberHUSK®
  • 100 g rismel
  • 50 g glutenfri havremel
  • 200 g revet rødbede
  • En smule salt
  • 2 dl mælk
  • Smør til bagning
  • En håndfuld rucola
  • En håndfuld spirer
  • 8 cherrytomater

Server lune, glutenfri rødbedevafler med revet rødbede, rucola, spirer og halverede cherrytomater på toppen. Opskriften er til 4 pers

Opskrift på glutenfrie rødbedvafler – Sådan gør du:

  • Pisk æg, salatost, rismel, FiberHUSK ®, havremel, halvdelen af rødbederne, salt og mælk grundigt med en elpisker, til du får en ensartet masse.
  • Varm vaffeljernet op og kom lidt smør på pladerne. Fordel en fjerdedel af dejen på pladerne. Den skal fordeles og flyder ikke ud af sig selv som en normal vaffeldej.
  • Bag vaflerne i 5-7 minutter afhængig af dit vaffeljern. De skal bage længere, end man lige tror, så vær tålmodig.
  • Server vaflerne lune med resten af rødbederne, rucola, spirer og halverede cherrytomater på toppen.