Tilbage Opskrifter og kostråd Frokost Frokost Glutenfrie madpakkemuffins med oliven og gulerødder Mangler du inspiration til madpakken - prøv vores fiberrige madpakkemuffins. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® 300g Læs mere Ingredienser Ingredienser til 12-15 muffins 15 gram FiberHUSK ®200 gram havremel eller et mix af havremel og rismel½ tsk. bagepulver½ tsk. sød paprika50 gram oliven uden sten, drænede200 gram gulerødder4 æg2 dl mælk (evt. plantemælk) Husk muffinforme! Brug de lækre muffins med FiberHUSK ® i madpakken eller sammen med en salat til aftensmad i en snæver vending. Du kan fryse dem ned og tage dem frosne med i madpakken, så er de tøet op, når du når til frokost. Opskrift på madpakkemuffins – Sådan gør du: Stil ovnen på 200 grader alm. ovn. Riv gulerødderne i hånden, og gem saft og gulerødder. Kom de tørre ingredienser op i en røreskål, og tilsæt æg, mælk og gulerødder, og rør dejen sammen. Vend oliven i dejen. Find muffinforme frem, og fordel dejen i muffinformene. Bag dem i ovnen i 15 minutter, eller til de har sat sig. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: