fiberhusk, glutenfrie og fiberrige overnight oats

Glutenfrie Overnight Oats

Overnight Oats er en fin måde at lave god morgenmad på, aftenen før, så du blot skal gøre den færdig om morgenen, imens kaffen bliver klar.

Glutenfrie Overnight Oats

Ingredienser

  • 60 g glutenfri havregryn
  • 10 g FiberHUSK®
  • 2 tsk. hampefrø
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 1 knivspids kanel
  • 1 knivspids kardemomme
  • 1 knivspids salt
  • 2 dl æblejuice
  • 2 dl letmælksyoghurt
  • 2 tsk. chokoladedrops
  • 10 hindbær eller blåbær

Når du laver dine overnight oats kan du variere smag, toppings og bær i det uendelige, og den lækre grød kan også nydes to-go på vej til arbejde. Opskriften er til 2 personer.

Opskrifts – Sådan gør du:

  • Aftenen før: Bland havregryn, hampefrø, krydderier, FiberHUSK ® og æblejuice sammen og stil i køleskabet natten over i en tætsluttende beholder.
  • Dagen efter: Bland massen op med letmælksyoghurt, og pynt med bær og chokoladedrops inden servering.