fiberhusk, bagt grød

Bagt grød med bær 

Begynd dagen med masser af fibre og mættende sødme. Bagt grød med sprød topping er en herlig måde at begynde dagen på, og du kan hurtigt lave en god morgenmad til flere personer i én arbejdsgang.   

Bagt grød med bær 

Morgenmad til fire personer 

Begynd dagen med masser af fibre og mættende sødme. Bagt grød med sprød topping er en herlig måde at begynde dagen på, og du kan hurtigt lave en god morgenmad til flere personer i én arbejdsgang.   

Ingredienser: 

1 spsk. kokosolie 

10 gram FiberHUSK® 

½ dl glutenfri havregryn 

1 dl solsikkekerner 

½ dl boghvedeflager 

1 spsk. chiafrø 

½ tsk kanel 

½ tsk kardemomme 

½ tsk vaniljepulver 

¼ tsk salt 

2,5 dl mælk efter eget valg, for eksempel havremælk eller minimælk 

200 gram frosne bær, for eksempel brombær og hindbær 

½ dl græskarkerner  

½ dl mandler 

2 spsk. flydende honning 

Til servering 

Græsk yoghurt 

Find et ovnfast fad frem (cirka 20*20 cm), og smør det med kokosolie.  

Kom alle ingredienserne bortset fra græskarkerner, mandler og honning op i en skål, og bland dem rigtig godt sammen.  

Hæld det op i fadet, og lad det trække i 30 minutter.  

Sæt ovnen på 180 grader almindelig ovn. 

Lige inden du bager det, hakker du mandlerne groft og blander dem med græskarkerner og honning og fordeler hen over massen.  

Bag i ovnen i 30 minutter, eller til den er gylden på toppen. Server med en dejlig klat græsk yoghurt på toppen.