Efterårssalat, Fiberhusk

Efterårssalat med glutenfri FiberHusk ® salatkrokant

En dejlig grov salat med en skøn topping med ristede kerner, krydderier og FiberHUSK®.

Efterårssalat med glutenfri FiberHusk® salatkrokant

Ingredienser

Efterårssalat
  • 300 gram grønne bønner, evt. fra frost
  • 2 stk. madæbler
  • 100 gram salatost i blok
  • 10 stk. 10 bløde dadler uden sten
  • ½ citron saften deraf
  • 4 spsk. olivenolie
  • ½ tsk. honning
  • Salt og peber
Fiber salatkrokant
  • 2 spsk. honning
  • 3 spsk. kokosolie
  • 2,5 dl blandede sesamfrø, græskarkerner og solsikkekerne
  • 1 dl mandler
  • 15 gram FiberHUSK®
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. chiliflager
  • ½ tsk. røget paprika
  • ½ tsk. spidskommen

Denne opskrift på efterårssalat med glutenfri FiberHusk ® salatkrokant giver en stor portion af fiber salatkrokant, og resten kan gemmes og bruges til andre salater, på supper eller ovenpå din dip til grøntsagsstavene.

Opskrift på efterårssalat med salatkrokant – Sådan gør du:

Efterårssalat:

  • Skyl bønnerne, overhæld dem med varmt vand, og lad dem trække i nogle minutter. Nip enderne af.
  • Skær æblerne ud.
  • Skær dadlerne i små bidder og kom ved.
  • Pisk citronsaft, honning, olivenolie og salt og peber til en dressing, og hæld over salaten, stil til side, og lad trække.
  • Saml salaten og smuldr fetaosten over salaten, vend godt rundt, og drys med krokant.

Fiber salatkrokant:

  • Kom sesamfrø, græskarkerner og solsikkekerner og mandler på en tør pande, og rist, til de er gyldne og dufter mildt af popcorn.
  • Kom krydderier, FiberHUSK ®, mandler, kokosolie og honning ved, og vend rundt med middelvarme, til det samler sig.
  • Lad det køle af på en tallerken.

Tip:

Gem overskydende krokant til din næste salat i en tætsluttende beholder.