Tilbage Opskrifter og kostråd Aftensmad Frokost Efterårssalat med glutenfri FiberHusk ® salatkrokant En dejlig grov salat med en skøn topping med ristede kerner, krydderier og FiberHUSK ®. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® 300g Læs mere Ingredienser Efterårssalat 300 gram grønne bønner, evt. fra frost2 stk. madæbler100 gram salatost i blok10 stk. 10 bløde dadler uden sten½ citron saften deraf4 spsk. olivenolie½ tsk. honning Salt og peber Fiber salatkrokant 2 spsk. honning3 spsk. kokosolie2,5 dl blandede sesamfrø, græskarkerner og solsikkekerne1 dl mandler15 gram FiberHUSK ®1 tsk. salt½ tsk. chiliflager½ tsk. røget paprika½ tsk. spidskommen Denne opskrift på efterårssalat med glutenfri FiberHusk ® salatkrokant giver en stor portion af fiber salatkrokant, og resten kan gemmes og bruges til andre salater, på supper eller ovenpå din dip til grøntsagsstavene. Opskrift på efterårssalat med salatkrokant – Sådan gør du: Efterårssalat: Skyl bønnerne, overhæld dem med varmt vand, og lad dem trække i nogle minutter. Nip enderne af. Skær æblerne ud. Skær dadlerne i små bidder og kom ved. Pisk citronsaft, honning, olivenolie og salt og peber til en dressing, og hæld over salaten, stil til side, og lad trække. Saml salaten og smuldr fetaosten over salaten, vend godt rundt, og drys med krokant. Fiber salatkrokant: Kom sesamfrø, græskarkerner og solsikkekerner og mandler på en tør pande, og rist, til de er gyldne og dufter mildt af popcorn. Kom krydderier, FiberHUSK ®, mandler, kokosolie og honning ved, og vend rundt med middelvarme, til det samler sig. Lad det køle af på en tallerken. Tip: Gem overskydende krokant til din næste salat i en tætsluttende beholder. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: