Smørrebrød, Fiberhusk

Smørrebrød: Tunsalat, Gulerodssalat og Æggesalat

Tre smagfulde smørrebrødssalater, der er hurtigere at lave end du kan nå at stave til smørrebrød.

Smørrebrød: Tunsalat, Gulerodssalat og Æggesalat

Ingredienser

Tunsalat
  • 2 dl letmælksyoghurt
  • 5 gram FiberHUSK®
  • 1 dåse tun i vand
  • 1 stængel bladselleri
  • 10 gram bredbladet persille
  • ½ rødløg
Gulerodssalat
  • 2 dl letmælksyoghurt
  • 5 gram FiberHUSK®
  • ½ tsk grov sennep
  • ½ tsk sød paprika
  • 1 spsk citronsaft
  • 200 gram kogte gulerødder
  • 200 gram æble
Æggesalat
  • 2 dl letmælksyoghurt
  • 5 g FiberHUSK®
  • 1 tsk mild karry
  • hårdkogte æg
  • bundt purløg
  • Karse

Tunsalat, Gulerodssalat og Æggesalat. Server dem til det kolde frokostbord eller som fyld i en sandwich.

Opskrift på smørrebrød – Sådan gør du:

Tunsalat:

  • Hak rødløg og bladselleri fint.
  • Hæld vandet fra tunen og bland alle ingredienserne sammen.
  • Smag til med salt og peber og server på groft brød eller i en sandwich.

Gulerodssalat:

  • Skær de kogte gulerødder og æbler i tern og bland herefter alle ingredienserne i en skål.
  • Smag til med salt og peber og server på groft brød eller i en sandwich.

Æggesalat:

  • Hak ægget og bland med yoghurt, FiberHUSK®, karry og finthakket purløg.
  • Smag til med salt og peber, drys evt. karse og server på groft brød.