Tærte med kylling og broccoli, Fiberhusk

Tærte med kylling og broccoli

En nem og lækker tærte med kylling og broccoli, der mætter godt. Skulle der være rester, smager tærten også dejligt kold til frokost dagen efter.

Tærte med kylling og broccoli

Ingredienser

Tærtedej
  • 100 gram rismel
  • 100 gram havremel
  • 5 gram FiberHUSK®
  • 0,5 tsk salt
  • 1 stort æg
  • 3 spsk olivenolie
  • 1dl vand
Fyld
  • Olie til formen
  • 100 gram kogt kylling
  • 200 gram broccoli
  • 200 gram hytteost
  • 3 æg
  • 50 gram revet mozzarella
  • ½ l vand

Tilberedningstid: 30 minutter, bagetid 25 minutter

Tærte med kylling og broccoli – Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 200 grader

Tærtedej

  • Kom rismel, havremel, FiberHUSK® og salt i en skål og rør rundt.
  • Tilsæt 1 æg, olivenolie og 2 spsk vand. Bland med fingrene og tilsæt evt. mere vand hvis dejen bliver for tør. Bland godt sammen.
  • Læg dejen mellem to stykker bagepapir og rul ud med en kagerulle.
  • Læg herefter den flade dej i en smurt tærteform og prik med en gaffel.
  • Bag tærten for i ti minutter mens du gør fyldet klart.

Fyld

  • Kog en halv liter vand
  • Del broccolien i små buketter og blancher broccolien i det kogende vand.
  • Hak den kogte kylling i små stykker.
  • Blend æg og hytteost med salt og peber.
  • Tag tærten ud af ovnen, kom kylling og broccoli i, hæld æggemassen over og drys med ost.
  • Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i cirka 25 minutter eller til æggemassen har sat sig.
  • Server med en grov salat.