Tilbage Opskrifter og kostråd Aftensmad Aftensmad Tærte med kylling og broccoli En nem og lækker tærte med kylling og broccoli, der mætter godt. Skulle der være rester, smager tærten også dejligt kold til frokost dagen efter. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® 300g Læs mere Ingredienser Tærtedej 100 gram rismel100 gram havremel5 gram FiberHUSK®0,5 tsk salt1 stort æg3 spsk olivenolie1dl vand Fyld Olie til formen100 gram kogt kylling200 gram broccoli200 gram hytteost3 æg50 gram revet mozzarella½ l vand Tilberedningstid: 30 minutter, bagetid 25 minutter Tærte med kylling og broccoli – Sådan gør du: Tænd ovnen på 200 grader Tærtedej Kom rismel, havremel, FiberHUSK® og salt i en skål og rør rundt. Tilsæt 1 æg, olivenolie og 2 spsk vand. Bland med fingrene og tilsæt evt. mere vand hvis dejen bliver for tør. Bland godt sammen. Læg dejen mellem to stykker bagepapir og rul ud med en kagerulle. Læg herefter den flade dej i en smurt tærteform og prik med en gaffel. Bag tærten for i ti minutter mens du gør fyldet klart. Fyld Kog en halv liter vand Del broccolien i små buketter og blancher broccolien i det kogende vand. Hak den kogte kylling i små stykker. Blend æg og hytteost med salt og peber. Tag tærten ud af ovnen, kom kylling og broccoli i, hæld æggemassen over og drys med ost. Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i cirka 25 minutter eller til æggemassen har sat sig. Server med en grov salat. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: