Tilbage Opskrifter og kostråd Aftensmad Aftensmad Fiskefingre med ærtemos og kartofler Tænk Fish & Chips, tilfør lidt luksus, og du har indbegrebet af denne ret. En mulig ny favorit for hele familien. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® 300g Læs mere Ingredienser Til 4 personer 500 gram små kartoflerOlivenolie Fiskefingre 800 gram torsk i lige store stykker2 æg40 gram cornflakes30 gram parmesan10 gram FiberHUSK®10 gram smør og olivenolie til stegning Ærtemos 400 gram ærter, optøet150 gram ricotta eller hytteostSaft og skal fra en halv citron Fiskefingre med ærtemos og kartofler – Sådan gør du: Tænd ovnen på 200 grader. Kom alle kartoflerne i et fad og vend olivenolie og salt i. Bag kartoflerne i ovnen til de færdige, cirka 20 minutter alt efter størrelse. Lav nu ærtemosen: Blend alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender. Smag til med salt og peber og stil til side. Lav nu fiskefingrene: Slå æggene ud i en skål og pisk dem med en gaffel. Riv parmesanen fint, knus cornflakesne let og kom det i en anden skål og bland med FiberHUSK®, salt og peber. Smelt smør og olivenolie på en pande. Vend torsken først i æggemassen og hernæst i FiberHUSK®-blandingen og steg den panerede fisk ved høj varme på begge sider. Server straks sammen med ærtemos og kartofler. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: