Glutenfrie fladbrød med squash og gedeost topping, Fiberhusk

Glutenfrie fladbrød med squash og gedeost-topping

En nem og lækker ret perfekt til aftensmad eller madpakken. Den kan nemt varieres med din favorit topping.

Glutenfrie fladbrød med squash og gedeost-topping

Ingredienser

Fladbrød
  • 2 dl quinoa
  • 2 dl hampefrø
  • 10 gram FiberHUSK®
  • 3,5 dl vand
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk sød paprika
  • Topping: 1 spsk nigellafrø (kan udelades)
Topping
  • 100 gram gede-friskost eller feta
  • 1 squash
  • ½ blomkålshoved
  • 1 fed hvidløg
  • Lidt persille eller ærteskud

Glutenfrie fladbrød med squash og gedeost-topping – Sådan gør du: 

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Kom alle ingredienserne til fladbrødet op i en blender og kør til du har en ensartet masse.
  • Kom massen ud på et stykke bagepapir, gør en bagespatel våd og fordel massen jævnt ud, så den fylder hele pladen. Drys med nigellafrø og bag i ovnen i 18-20 minutter eller til brødet er gyldent.
  • Skær blomkålen i mundrette buketter, kom det i et ovnfast fad, vend olivenolie og salt i, og bag i ovnen i cirka 10 minutter eller til de er gyldne.
  • Skær imens squashen i tynde skiver på langs.
  • Varm en pande med lidt olie, mas hvidløgsfeddet og kom op i olien så den tager smag. Steg herefter squashskiverne på panden til de er smukt gyldne.
  • Tag fladbrødet ud af ovnen, top med squashskiver, blomkål, ost og persille/ærteskud. Server straks.