Tilbage Opskrifter og kostråd Aftensmad Frokost Glutenfri kartoffelrøsti med feta Trænger du til noget enkelt, let og lækkert? Så er disse glutenfrie kartoffelrøsti lige noget for dig! Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® Produkter FiberHUSK ® er til dig der gerne vil have en mere fiberrig kost. Til dig der lever efter lavkarbo-princippet, og til dig med glutenallergi. Se produkt Ingredienser Ingredienser - til to personer 400 gram Bagekartofler eller andre melede kartoffelsorter 100 gram Gulerødder 1 Løg2 kviste Frisk timian 50 gram Feta10 gram FiberHUSK ®1 æg1 tsk. Salt Peber efter smag Smør eller olie til stegning Til røsti-topping: 1 Avokado6 Skiver røget laks Purløg1 spsk. Chiliflager Saft fra en halv citron De lækre kartoffelpandekager – kartoffelrøsti, som du måske kender fra skiferien i alperne, har her fået et fibertwist med FiberHUSK ® og indeholder samtidig gulerod og feta. Retten er perfekt som hovedret til to personer eller sammen med en grov salat til 4 personer. Prøv også at eksperimentere med andre toppings. Opskrift på kartoffelrøsti – Sådan gør du: Kom kartofler, løg og gulerod op i en foodprocessor, og kør, til du har en ensartet grov masse. Du kan også rive det hele i hånden. Tilsæt nu feta, timian, FiberHUSK ®, ægget, salt og peber, og rør godt rundt i massen, og lad den stå og sætte sig i 10 minutter, så FiberHUSK ® kan suge væden fra grøntsagerne til sig. Massen skal være samlet og ikke flyde ud, når den har trukket, hvis den stadig føles våd, så tilsæt en anelse mere FiberHUSK ®. Varm en pande op, og steg røstiene, enten som 2 store eller fire små i halvt olie og halvt smør. Skru gerne ned for varmen, og læg evt. låg på panden undervejs. Rist imens sesamfrøene på en tør pande, og stil til side. Anret dine røsti i portionsstørrelser med laks og avokado. Kom citronsaft på avokadoen, og top med sesamfrø og chiliflager. Klip lidt purløg på, og server. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: