FiberHUSK®-focacciabrød med urtemark
Frokost, Opskrifter
Lækre burgerboller, der holder godt på fyldet og har en luftig tekstur. Perfekt til klassiske burgere med og uden kød – eller som smagfulde sandwichboller uden gluten til madpakken.
Lækre burgerboller, der holder godt på fyldet og har en luftig tekstur. Perfekt til klassiske burgere med og uden kød – eller som smagfulde sandwichboller uden gluten til madpakken.
Ingredienser:
(8 stk.)
30 gram gær
250 gram lunkent vand
1 spsk. sukker
60 ml smagsneutral olie
1 spsk. lys eddike (lagereddike eller æbleddike)
4 æg
250 gram rismel
40 gram fuldkornsmajsmel
15 gram FiberHUSK®
½ tsk gurkemeje
½ tsk sød paprika
½ tsk salt
Pynt
1 æg
3 spsk. solsikkekerner
Opløs gær med vand og sukker, og tilsæt 2 spsk. rismel. Lad stå og trække i 10 minutter.
Bland alle de tørre ingredienser sammen. Rør æggene med eddike og olie, og tilsæt nu gæropløsningen, og rør ud. Tilsæt så de tørre ingredienser, og rør dejen ved laveste hastighed på din røremaskine eller med en håndmikser i 5-7 minutter.
Lad nu dejen hæve i 1-2 timer, eller til den har dobbelt størrelse.
Form dejen til 7 boller (lidt mindre end du tænker, de færdige burgerboller skal være), og lad dem efterhæve 1 time på bagepladen. Pensl med æg, og drys med kerner, og bag dem i ovnen i 12 minutter, eller til de er gyldne.
Frokost, Opskrifter
Aftensmad, Frokost, Opskrifter
Frokost, Glutenfri, Opskrifter