Tilbage Opskrifter og kostråd Frokost Glutenfri Glutenfrie madpakkeboller med FiberHUSK ® Super lækre madpakkeboller med ekstra fiber, der holder dig mæt længe. Lav evt. en ekstra portion og frys ned. Så har du altid en bolle i baghånden. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® 300g Læs mere Ingredienser Ingredienser 10-12 stk. 200 gram havregryn10 gram FiberHUSK®1,5 tsk bagepulver1 tsk salt½ tsk gurkemeje (kan udelades)200 gram hytteost100 gram gulerod4 æg Mangler du inspiration til madpakke og frokost – prøv vores glutenfrie madpakkeboller med FiberHUSK ®. Opskrift på madpakkeboller – Sådan gør du: Riv guleroden på et rivejern og pres saften ud. Kom i en skål sammen med æg og hytteost. Rør rundt og stil til side. Bland først alle de tørre ingredienser i en skål og kom først herefter alle de våde ingredienser ved. Rør godt rundt, kom et klæde over og lad dejen trække i 20 minutter. Tænd ovnen på 200 grader. Gør hænderne våde og form nu bollerne med hænderne, så du får 10-12 fine runde boller. Bag dem i ovnen ved 200 grader alm. ovn i 20-25 minutter til bollerne er fint gyldne. Lad dem køle af inden du skærer i dem. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: