Tilbage Opskrifter og kostråd Aftensmad Aftensmad Glutenfrie vegetarfrikadeller med grøn salat Kødfrie og glutenfrie deller med FiberHUSK ®, som smager fantastisk til salaten eller sågar i en burger. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® 300g Læs mere Ingredienser Vegetarfrikadeller 20 gram FiberHUSK ®1 tsk. natron1,5 dl glutenfrie havregryn1 dl rismel1 tsk. sød paprika1 tsk. gurkemeje Chili efter smag6 æg500 gram grove rodfrugter, for eksempel gulerødder og rødbeder2 dl revet mozzarella, cheddar eller anden mild ost 2 dl mælk olie til stegning Glutenfrie vegetarfrikadeller – Med masser af grove rodfrugter og et tilskud af FiberHUSK ® får du nemlig masser af fibre og god smag på én gang. Vi har krydret frikadellerne med chili, paprika og gurkemeje, men du kan også komme friske urter som persille og koriander i farsen. Opskrift på Glutenfrie vegetarfrikadeller med FiberHUSK ® – Sådan gør du: Kom de tørre ingredienser op i en skål, og stil til side. Riv rodfrugterne i en foodprocessor, til det er revet helt fint. Kom alle de tørre ingredienser ved samt æg og mælk og 1 tsk. Salt, og kør igen. Vend (ikke kør) osten heri. Varm en pande op med olie, og form frikadellerne med to skeer. Steg ved middelvarme, til de er gennemstegte. Tilbehør til frikadellerne: Salat efter smag. Her har vi serveret en salat med rucola, rød spidskål, cherrytomater og tahin. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: