fiberhusk, hollandsk pandekage

1 styk, 4-6 personer

Hollandsk pandekage 

Én stor pandekage, som du så skærer i skiver. Så slipper du for at stå og vende pandekager til alle – det er nemt og lækkert og ser skønt ud, når du serverer den! Du kan bage den glutenfrit ved at erstatte hvedemel med rismel.  

Hollandsk pandekage 

1 styk, 4-6 personer

Én stor hollandsk pandekage, som du så skærer i skiver. Så slipper du for at stå og vende pandekager til alle – det er nemt og lækkert og ser skønt ud, når du serverer den! Du kan bage den glutenfrit ved at erstatte hvedemel med rismel.  

Ingredienser: 

  • 100 gram hvedemel 
  • 5 gram FiberHUSK®  
  • ½ banan 
  • ½ tsk bagepulver  
  • ¼ tsk salt 
  • ½ tsk vaniljepulver  
  • 3 dl mælk 
    2 æg 
  • 1 spsk. kokosolie 

Topping 

4 spsk. græsk yoghurt eller ricotta 

Friske bær efter smag 

Chiafrø og/eller havregryn 

Sæt ovnen på 200 grader. Sæt en pande ind i ovnen, og lad den blive godt varm. 

Imens kommer du alle ingredienserne til dejen op i en blender og kører den, til du har en glat, ensartet masse.  

Tag panden ud ad ovnen, og kom kokosolien på. Hvis det smelter, så er panden varm og klar til, at du kan hælde dejen oven i. Sæt panden ind i ovnen, og bag i 20-25 minutter. Dejen rejser sig undervejs og falder lidt ned igen, når du tager den ud af ovnen.  

Pynt med banan, bær og ricotta/græsk yoghurt, og server, mens den er lun.