Æblekage i bradepande
Opskrifter, Snacks
Én stor pandekage, som du så skærer i skiver. Så slipper du for at stå og vende pandekager til alle – det er nemt og lækkert og ser skønt ud, når du serverer den! Du kan bage den glutenfrit ved at erstatte hvedemel med rismel.
1 styk, 4-6 personer
Én stor hollandsk pandekage, som du så skærer i skiver. Så slipper du for at stå og vende pandekager til alle – det er nemt og lækkert og ser skønt ud, når du serverer den! Du kan bage den glutenfrit ved at erstatte hvedemel med rismel.
Ingredienser:
Topping
4 spsk. græsk yoghurt eller ricotta
Friske bær efter smag
Chiafrø og/eller havregryn
Sæt ovnen på 200 grader. Sæt en pande ind i ovnen, og lad den blive godt varm.
Imens kommer du alle ingredienserne til dejen op i en blender og kører den, til du har en glat, ensartet masse.
Tag panden ud ad ovnen, og kom kokosolien på. Hvis det smelter, så er panden varm og klar til, at du kan hælde dejen oven i. Sæt panden ind i ovnen, og bag i 20-25 minutter. Dejen rejser sig undervejs og falder lidt ned igen, når du tager den ud af ovnen.
Pynt med banan, bær og ricotta/græsk yoghurt, og server, mens den er lun.
Opskrifter, Snacks
Morgenmad, Opskrifter
Opskrifter, Snacks