fiberhusk, bar med chokolade og fiberhusk

Bar med chokolade og FiberHUSK

En dejlig glutenfri fiberbar.

Bar med chokolade og FiberHUSK

Ingredienser

  • 40 g hasselnødder
  • 40 g dadler
  • 10 g FiberHUSK®
  • 70 g puffet ris eller puffet quinoa
  • 20 g chokoladedrops
  • 30 g flydende honning

Chokoladebar med FiberHUSK ® er god at have med, når du er på farten, eller som alternativ til kage eller slik. Skal det være ekstra lækkert, kan du skære barerne i små hapsere og overtrække dem med smeltet mørk chokolade og servere dem som fredagslik eller til søndagskaffen.

Opskrift på Chokoladebar med FiberHUSK ® – Sådan gør du:

  • Hak hasselnødderne groft og dadlerne fint.
  • Kom alle ingredienserne op i en skål og vend dem godt rundt.
  • Smør en aluform med olie, kom ingredienserne op i formen og læg et stykke bagepapir over. Brug hænderne til at trykke massen godt sammen.
  • Fjern bagepapiret og bag i 18 minutter ved 130 grader almindelig ovn.
  • Lad massen køle af, inden du skærer dem i barer eller til små slikhapsere.

Tip: Du kan erstatte dadler med andet tørret frugt, for eksempel figner, tranebær eller lyse rosiner. Hasselnødderne kan også erstattes af andre nødder.

Tip: Puffet ris og puffet quinoa kan fås i velassorterede supermarkeder eller i helsekostbutikker.