fiberhusk, pestosnegle

Små kuvertsnegle med persillepesto

Gæstemad eller hapsere til madpakken – pizzasnegle med fiber, der mætter og har masser af smag, er skønne sammen med en stor salat. Sneglene er sprøde, og dejen er nem at lave. Du kan også sagtens fylde dejen med andet, lækkert fyld.

Små kuvertsnegle med persillepesto

Gæstemad eller hapsere til madpakken – pizzasnegle med fiber, der mætter og har masser af smag, er skønne sammen med en stor salat. Sneglene er sprøde, og dejen er nem at lave. Du kan også sagtens fylde dejen med andet, lækkert fyld.  

Ingredienser 

Dej: 

50 gram gær 

3 dl mælk efter eget valg 

1 spsk. honning 

1 spsk. kokosolie 

450 gram rismel 

20 gram FiberHUSK®  

2 æg  

1 tsk salt 

Pesto: 

1 bundt bredbladet persille 

1 fed hvidløg 

50 gram parmesanost 

100 gram solsikkekerner 

1,5 dl olivenolie 

1 tsk salt 

Topping:  

Revet parmesanost 

Bland rismel, FiberHUSK® og salt sammen, og stil til side. 

Varm mælken op, så den bliver lunken, og opløs gæren heri. Tilsæt honning og kokosolie.  

Tag af varmen, og kom det op i en røreskål. Tilsæt nu de tørre ingredienser samt æg, og kør dejen, til den er blød og selv slipper kanten. Er den for våd, så tilsæt mere rismel.  

Sæt den til hævning et lunt sted i cirka 45 minutter, og lav imens pestoen.  

Pesto: 

Blend alle ingredienserne til en ensartet, fin masse. Den må gerne være tør i det.  

Drys et bord med rismel, og rul dejen ud til et rektangel. Smør dejen med pesto, og rul sammen til en roulade. Skær dejen i 1,5 cm tykke skiver, og kom sneglene op på en bageplade med bagepapir på. Lad hæve i 30 minutter, og stil imens ovnen på 180 grader varmluft. Drys med mere ost, og bag nu i ovnen i cirka 15 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.