fiberhusk, glutenfri fiber-granola

Glutenfri Fiber-Granola

Hjemmelavet granola er virkelig en skøn ting at stå op til, og det er nemt at lave.

Glutenfri Fiber-Granola

Ingredienser

  • 2 spsk. FiberHUSK®
  • 3 dl. glutenfri havregryn
  • 50 g hasselnødder
  • 3 spsk. hampefrø
  • 4 spsk. kokosolie
  • 3 spsk. honning, flydende
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. kardemomme
  • ½ tsk. revet muskatnød
  • 1 dl rosiner, dadler eller abrikoser

Du kan variere i denne glutenfri fiber-granola i det uendelige med forskellige slags tørret frugt, og du kan også tilsætte græskarkerner, hørfrø eller solsikkekerner.

Opskrift på Glutenfri Fiber-Granola – Sådan gør du:

  • Sæt ovnen på 180 grader alm. ovn.
  • Kom bagepapir på en bageplade og bland alle ingredienserne, bortset fra tørret frugt.
  • Sæt ind i ovnen og hold øje. Når kokosolien er smeltet efter 1-2 minutter, tag da pladen ud og vend rundt, så honning og kokosolie fordeler sig over alle råvarerne.
  • Bag i yderligere 8-10 minutter og rør rundt undervejs.
  • Når granolaen har fået farve, tag den da ud af ovnen og køl af.
  • Bland tørret frugt i og opbevar i lufttæt beholder.

Tip: Granolaen kan også bruges som sprød topping på gammeldags æblekage.