Tilbage Opskrifter og kostråd Glutenfri Morgenmad Glutenfri Fiber-Granola Hjemmelavet granola er virkelig en skøn ting at stå op til, og det er nemt at lave. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® Produkter FiberHUSK ® er til dig der gerne vil have en mere fiberrig kost. Til dig der lever efter lavkarbo-princippet, og til dig med glutenallergi. Se produkt Ingredienser Ingredienser 2 spsk. FiberHUSK ®3 dl. glutenfri havregryn50 g hasselnødder3 spsk. hampefrø4 spsk. kokosolie3 spsk. honning, flydende½ tsk. vaniljepulver½ tsk. kardemomme½ tsk. revet muskatnød1 dl rosiner, dadler eller abrikoser Du kan variere i denne glutenfri fiber-granola i det uendelige med forskellige slags tørret frugt, og du kan også tilsætte græskarkerner, hørfrø eller solsikkekerner. Opskrift på Glutenfri Fiber-Granola – Sådan gør du: Sæt ovnen på 180 grader alm. ovn. Kom bagepapir på en bageplade og bland alle ingredienserne, bortset fra tørret frugt. Sæt ind i ovnen og hold øje. Når kokosolien er smeltet efter 1-2 minutter, tag da pladen ud og vend rundt, så honning og kokosolie fordeler sig over alle råvarerne. Bag i yderligere 8-10 minutter og rør rundt undervejs. Når granolaen har fået farve, tag den da ud af ovnen og køl af. Bland tørret frugt i og opbevar i lufttæt beholder. Tip: Granolaen kan også bruges som sprød topping på gammeldags æblekage. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: