Koldhævede grovboller 1

Koldhævede grovboller/brusebadsboller med ost og skinke 

Vores lækre, koldhævede grovboller med ost og skinke er perfekte til nemme madpakker eller en hurtig morgenmad. Dejen røres sammen aftenen før og bages næste morgen – de er nemme, luftige og fulde af smag!

Koldhævede grovboller/brusebadsboller med ost og skinke 

Vores lækre, koldhævede grovboller med ost og skinke er perfekte til nemme madpakker eller en hurtig morgenmad. Dejen røres sammen aftenen før og bages næste morgen – de er nemme, luftige og fulde af smag!

Ingredienser

Ca. 10 stk

  • 10 g gær 
  • 3 dl koldt vand 
  • 1 tsk salt 
  • 1 tsk honning 
  • 10 g FiberHUSK® 
  • 100 g grahamsmel 
  • 300 g hvedemel 
  • 1 spsk. sød paprika 
  • 50 g revet ost 
  • 50 g skinkestrimler 
  • Hørfrø 


Fremgangsmåde

  1. Rør gæren ud i vandet. 
  1. Tilsæt salt, honning, revet ost og skinkestrimler. 
  1. Bland FiberHUSK®, hvedemel og grahamsmel sammen med sød paprika i en skål, og bland nu i dejen. Kom halvdelen i først og så lidt ad gangen, indtil dejen stadig er klistret uden at være våd.  
  1. Dæk skålen til, og lad den hæve natten over i køleskabet. 
  1. Sæt klatter af dejen på en bageplade med en ske. 
  1. Drys med hørfrø, bag ved 225 grader i ca. 15-18 minutter, og tag med i madpakken!