Tilbage Opskrifter og kostråd Glutenfri Glutenfri Glutenfrit Æble-Formbrød Når franskbrødet skal være glutenfrit og fiberholdigt, så har du løsningen her. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: FiberHUSK ® Produkter FiberHUSK ® er til dig der gerne vil have en mere fiberrig kost. Til dig der lever efter lavkarbo-princippet, og til dig med glutenallergi. Se produkt Ingredienser Ingredienser 50 g gær2,5 dl vand2,5 dl æblejuice3 spsk. FiberHUSK ®200 g quinoamel200 g rismel200 g glutenfri havremel1 tsk. salt1 spsk. honning1 spsk. citronsaft Dette lækre formbrød kan bruges til sandwich og til morgenmaden, og du kan også spise det ristet med en smule hvidløgssmør til aftensmaden. Opskrift på Glutenfrit Æble-Formbrød – Sådan gør du: Mål alle de tørre ingredienser af og stil til side. Rør gær ud i vand og æblejuice, tilsæt honning og citronsaft og herefter de tørre ingredienser og rør ved laveste hastighed på røremaskine i 10 minutter. Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og fordel dejen heri. Gør fingrene våde og form en jævn overflade på dejen. Pak formen ind i husholdningsfilm og lad hæve i 2 timer. Sæt ovnen på 200 grader. Fjern filmen og bag ved 20 minutter på varmluft. Sluk for varmluft og bag i yderligere 30 minutter eller til brødet lyder hult, når du banker på det. Del med en ven: Send Gem på Facebook: Print: