Crackers 3

FiberHUSK® Crackers 

Glutenfri og smagsfulde knækbrød med FiberHUSK ®

FiberHUSK® crackers 

Nok til 2 bageplader 

Smag på et dejligt knækbrød helt uden gluten og med masser af smag fra milde krydderier og den distinkte nøddeagtige smag fra quinoa. Perfekt som snack eller som en del af en god frokost. 

Ingredienser: 

  • 25 gram FiberHUSK® 
  • 100 gram kogt quinoa (kogt vægt)  
  • 500 gram blandede frø og kerner (for eksempel græskarkerner, sesamfrø og solsikkekerner) 
  • 230 gram vand 
  • ½ tsk flagesalt 
  • ¼ tsk gurkemeje 
  • ½ tsk sød paprika 
  • 2 æg 

Opskrift på FiberHUSK® Crackers – Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne op i en skål, og bland godt sammen. Lad stå i 20 minutter og trække, inden du sætter ovnen på 200 grader. 

Del dejen i to portioner. Rul hver portion dej ud mellem to stykker bagepapir, og skær det ud med en klejnespore eller en kniv, så du får knækbrødet i firkanter a cirka 5 cm. Fjern bagepapiret, drys evt. med mere flagesalt, og bag i 25 minutter, eller til de er sprøde og gyldne. Du kan evt. sætte ovnen på varmluft i de sidste 15 min.