Ikke-navngivet-2

12 styk

Krydrede glutenfrie osteboller 

De lækreste krydrede osteboller uden gluten og med FiberHUSK®. De er perfekte som eftermiddagssnack eller at se frem til i madpakken.  

Krydrede glutenfrie osteboller 

12 styk

De lækreste krydrede osteboller uden gluten og med FiberHUSK®. De er perfekte som eftermiddagssnack eller at se frem til i madpakken.  

Ingredienser

10 gram FiberHUSK®  

120 gram rismel  

100 gram kartoffelmel  

1 spsk. bagepulver 

1 tsk. tørret persille 

1 tsk. tørret oregano 

½ tsk. sød paprika 

½ tsk. løgpulver 

½ tsk. salt  

80 gram smør 

125 gram mælk 

1 stort æg 

150 gram revet ost 

Æg til pensling  

Sæt oven på 225 grader varmluft, og læg et stykke bagepapir på en bageplade.  

Kom alle de tørre ingredienser og i en gryde. 

Del smørret i mindre stykker, kom det op i skålen, og hak det sammen med melblandingen.  

Kom nu mælk og æg op i en skål, og pisk det godt sammen. Tilsæt den revne ost.  

Saml de tørre ingredienser med de våde, og form nu dejen til 8 boller. 

Pensl bollerne med lidt ekstra sammenpisket æg, og bag dem i ovnen i 10-12 minutter