Glutenfri løgtærte
Aftensmad, Frokost, Glutenfri, Opskrifter
De lækreste krydrede osteboller uden gluten og med FiberHUSK®. De er perfekte som eftermiddagssnack eller at se frem til i madpakken.
12 styk
De lækreste krydrede osteboller uden gluten og med FiberHUSK®. De er perfekte som eftermiddagssnack eller at se frem til i madpakken.
10 gram FiberHUSK®
120 gram rismel
100 gram kartoffelmel
1 spsk. bagepulver
1 tsk. tørret persille
1 tsk. tørret oregano
½ tsk. sød paprika
½ tsk. løgpulver
½ tsk. salt
80 gram smør
125 gram mælk
1 stort æg
150 gram revet ost
Æg til pensling
Sæt oven på 225 grader varmluft, og læg et stykke bagepapir på en bageplade.
Kom alle de tørre ingredienser og i en gryde.
Del smørret i mindre stykker, kom det op i skålen, og hak det sammen med melblandingen.
Kom nu mælk og æg op i en skål, og pisk det godt sammen. Tilsæt den revne ost.
Saml de tørre ingredienser med de våde, og form nu dejen til 8 boller.
Pensl bollerne med lidt ekstra sammenpisket æg, og bag dem i ovnen i 10-12 minutter
Aftensmad, Frokost, Glutenfri, Opskrifter
Frokost, Glutenfri, Opskrifter
Aftensmad, Frokost, Glutenfri, Opskrifter
Aftensmad, Frokost, Glutenfri, Opskrifter
Frokost, Glutenfri, Opskrifter, Snacks
Aftensmad, Frokost, Glutenfri, Opskrifter
Frokost, Opskrifter, Snacks
Frokost, Morgenmad, Opskrifter
Frokost, Glutenfri, Opskrifter
Aftensmad, Frokost, Opskrifter
Frokost, Glutenfri, Opskrifter
Frokost, Opskrifter
Frokost, Glutenfri, Opskrifter
Aftensmad, Frokost, Glutenfri, Opskrifter
Frokost, Glutenfri, Opskrifter
Aftensmad, Frokost, Opskrifter
Frokost, Opskrifter
Frokost, Glutenfri, Opskrifter
Frokost, Opskrifter
Aftensmad, Frokost, Glutenfri, Opskrifter
Frokost, Opskrifter