Glutenfrie pandebrød

8 styk 

Glutenfrie pandebrød 

Hjemmelavede pandebrød – med FiberHUSK® og helt uden gluten. Brødene er nemme at lave og passer perfekt som tilbehør til gryderetter og supper eller som et glutenfrit alternativ til pitabrød. Velbekomme!

Glutenfrie pandebrød 

8 styk 

Hjemmelavede pandebrød – med FiberHUSK® og helt uden gluten. Brødene er nemme at lave og passer perfekt som tilbehør til gryderetter og supper eller som et glutenfrit alternativ til pitabrød. Velbekomme! 

Ingredienser: 

4 dl vand 

10 gram frisk gær  

1 spsk. honning 

20 gram FiberHUSK®  

160 gram rismel 

160 gram kartoffelmel 

160 gram tapiokamel  

1 tsk. salt 

Smagsneutral olie til stegning 

Fyld efter smag 

Varm vandet op i en lille gryde, til det er lunkent. Tilsæt gær og honning, og opløs dette i væsken.  

Kom alle de tørre ingredienser i en skål, og hæld nu væsken over, og pisk det sammen med en gaffel eller et piskeris, til dejen samler sig. Brug herefter hænderne – det skal give en god, blød men fast dej.  

Kom et viskestykke eller film over skålen, og stil til hævning, indtil dejen når dobbelt størrelse.  

Tag dejen ud på et rismelbestrøet bord, og del den i otte lige store klumper, som du ruller ud til en passende størrelse. Varm din pande op med olie, og steg pandebrødene ét ad gangen. De skal have cirka 2 minutter på hver side.  

Server med fyld efter eget valg.