Blomkål buffalowings 2

Blomkåls–buffalo wings med dip

Den helt rigtige buffalo wing-smag – men i en vegetarisk udgave med crunch og FiberHUSK®, naturligvis. Perfekt tilbehør til middagsmaden eller som snack.

Blomkåls–buffalo wings med dip

Den helt rigtige buffalo wing-smag – men i en vegetarisk udgave med crunch og FiberHUSK®, naturligvis. Perfekt tilbehør til middagsmaden eller som snack.  

Ingredienser: 

  • 1 blomkålshoved, cirka 500 gram  
  • 10 gram FiberHUSK®  
  • 2 store æg 
  • ½ dl alm. mælk eller plantemælk 
  • 1 fed hvidløg 
  • 1 spsk. sød paprika 
  • Pankorasp (kan udelades) 
  • 1 dl ketchup 
  • 2 spsk. olivenolie 
  • Tabasco efter smag 

Dip:

  • 1 bundt friskhakket persille 
  • 1 bundt friskhakket purløg 
  • ½ tsk flagesalt 
  • 1 spsk. æblecidereddike 
  • 2 dl creme fraiche 9 % 
  • Frisk chili – kan udelades 

Opskrift på blomkåls–buffalo wings med dip  – Sådan gør du:

  • Sæt ovnen på 200 grader varmluft, og find 2 bageplader frem, og læg bagepapir på.  
  • Del blomkålshovedet i små mundrette buketter.  
  • Kom æg, mælk, fiberhusk og krydderier op i en skål, og bland godt sammen.  
  • Dyp blomkålsbukketterne heri og dernæst i pankorasp, og læg op på bagepladerne.  
  • Bag i ovnen i 8 minutter, eller til de er gyldne.  
    Bland imens ketchup, olivenolie og Tabasco sammen. Tag blomkålen ud af ovnen, og hæld marinaden over. Bag igen i 8 minutter, eller til de ser sprøde ud.  
  • Bland imens alle ingredienserne til dippen sammen, og servér sammen med.