Cookie dough kugler

Glutenfrie cookie dough-kugler 

Glutenfrie cookie dough-kugler med Fiberhusk

Glutenfrie cookie dough-kugler 

En overraskende lækker snack, som smager så meget mere af kage, end man måske lige regner med. Server dem sammen med en dejlig kop te, og nyd dem, når du trænger til lidt sødt, der samtidig mætter.  

Ingredienser:

  • 1 dåse kikærter 
  • 4 spsk. honning 
  • 130 gram peanutbutter 
  • 15 gram FiberHUSK®  
  • 1 tsk vaniljepulver 
  • 1/3 tsk flagesalt 
  • 50 gram hakket chokolade 

Opskrift på glutenfrie cookie dough-kugler  – Sådan gør du:

Dræn kikærterne, og skyld dem under den kolde hane. Kom dem sammen med honning, peanutbutter, FiberHUSK®, vaniljepulver og salt op i en foodprocessor, og kør, til du har en helt ensartet masse.  

Tag dejen ud af foodprocessoren, og rør op med den hakkede chokolade. Form til kugler i mundrette størrelser, og opbevar på køl, til de skal spises.  

Opbevares herefter på køl. Holdbarhed cirka 5 dage.