Glutenfri

Det kan være lidt af en udfordring at fremtrylle lækkert brød med den rette konsistens og smag uden gluten, da gluten tilfører dejen elasticitet og smidighed.

Heldigvis kan FiberHUSK® hjælpe dig med at nå et godt resultat, når du bager uden gluten. De finmalede Psyllium frøskaller i FiberHUSK® er vandopløselige fibre, der har en gelerende effekt. Det betyder, at de er supergode til at samle en dej – især i glutenfri bagning. Den gelerende effekt opstår, fordi fibrene binder væske til sig, og derfor samler den dejen til en god og meget fleksibel masse. I bagværk er det en stor fordel, fordi dejen indkapsler væsken bedre og dermed giver dig den elasticitet og smidighed, som skaber en sprød krumme og et dejligt, saftigt brød.

Malingsgraden på psyllium frøskallerne i FiberHUSK® kan desuden være en ekstra fordel, når du bager, da de blander sig bedre med de øvrige ingredienser end almindelige loppefrøskaller.